MH Engineering AB‎

Vårt helhetsåtagande

Oavsett om du beställer en hel processanläggning eller en enkel komponent
arbetar vi med dig hela vägen för att du ska bli nöjd

MH Engineering Aktiebolag

Behovsutredning

Oavsett om du vet exakt vad ni ska ha eller behöver planera för modernisering eller utbyggnad så kan vi vara med i ett tidigt planeringsskede. Vi lyssnar på vad du vill åstadkomma, använder vår kunskap och erfarenhet från många andra uppdrag och ger dig ett noggrant genomarbetat förslag för den produkt du önskar. Förståelsen för dina önskemål och behov ska vara vägledande i hela processen oavsett om det handlar om en enkel komponent eller ett helt turn key-åtagande.

Design

Vi gör legotillverkning utifrån din ritning likaväl som vi tar hand om designen själva. Goda ingenjörskunskaper är avgörande för att hålla hög kvalitet och vi har all nödvändig kunskap och erfarenhet av design samlad under vårt tak.

MH Engineering Aktiebolag
MH Engineering Aktiebolag

Tillverkning

Vi arbetar med full styrka för att tillverka det du behöver av industriutrustning. I vår verkstad i Karlskoga har tankar och tryckkärl tillverkats sedan långt tillbaka och all erfarenhet tas till vara i varje ny beställning.

Leverans och montering

Har du beställt stora tankar eller cisterner så kommer vi och monterar på plats. Vi har snabba och precisa leveranser och håller våra avtalade tider väl. Våra montörer har lång erfarenhet av montage på plats och de jobbar snabbt.

MH Engineering Aktiebolag

Snabb inställelsetid i hela Europa

Skulle du ha bråttom kan vi snabbt mobilisera och skicka 2-18 personer med kort varsel, oftast inom 48 timmar.