MH Engineering AB‎

Vårt helhetsåtagande

När du beställer processutrustning till er fabrik tar vi hand om hela
processen för att du ska bli nöjd hela vägen.

MH Engineering Aktiebolag

Behovsutredning

Vill du så kan vi vara med i ett tidigt planeringsskede. Vi lyssnar på vad du vill åstadkomma, använder vår kunskap och erfarenhet från många andra uppdrag och ger dig ett noggrant genomarbetat förslag för er nya processanläggning. Förståelsen för dina önskemål och behov ska vara vägledande i hela processen oavsett om resultatet ska bli en moderniserad eller en helt ny processanläggning.

Design

Vi gör legotillverkning utifrån din ritning likaväl som vi tar hand om designen själva. Goda ingenjörskunskaper är avgörande för att hålla hög kvalitet och vi har all nödvändig kunskap och erfarenhet av design samlad under vårt tak.

MH Engineering Aktiebolag
MH Engineering Aktiebolag

Tillverkning

Vi arbetar med full styrka för att tillverka det du behöver till en modern processanläggning. I vår verkstad i Karlskoga har stora mängder processutrustning tillverkats.

Leverans och montering

Är din anläggning ett nybygge eller mycket komplex så kommer vi och monterar på plats. Genom åren har stora mängder processutrustning lämnat vår verkstad för att levereras till mejerier och bryggerier i framförallt Sverige samt till limfabriker och sprängmedelsfabriker i Sverige och övriga Europa.

MH Engineering Aktiebolag

Snabb inställelsetid i hela Europa

Skulle du ha bråttom kan vi snabbt mobilisera och skicka 2-18 personer med kort varsel, oftast inom 48 timmar.