MH Engineering AB‎

Processutrustning

MH Engineering Aktiebolag

Utrustning av högsta kvalitet

Är det dags att modernisera eller bygga ny processanläggning? Att modernisera en anläggning eller bygga en helt ny är en stor och verksamhetskritisk investering. I det beslutet vill vi bistå dig med allt vi kan från behovsutredning och design till tillverkning, leverans och montering.

Ansvar hela vägen

De flesta av våra kunder har varit med oss sedan många år. Våra kunder lägger stora och avgörande delar av sin verksamhet i våra händer. De visar oss stort förtroende som vi tar på största allvar. Vi kontrollerar hela kedjan från design till montering under vårt eget tak.

Prata med oss

Vill du prata med oss så är vi gärna bollplank oavsett vilket skede av planeringen du är i – vår kunskap kan hjälpa er i alla led. Boka ett möte och se vad vilka praktiska lösningar vi har för just era behov.

Vänligen kontakta oss

Prata med oss om att förlänga livslängden på era anläggningar så hjälper vi dig välja rätt metod.

Våra kunder

I början av 2000-talet valde vi att bredda oss och erbjuda hela konceptet från design till montering medan andra i branschen specialiserade sig. Genom förvärv fick vår verksamhet också gedigen erfarenhet inom mekanisk verkstad och ventilation. Vi tog vara på den erfarenheten och såg till att den blev en del av MH Engineering.