Om oss

Det var år 1988 som MH Engineering grundades. Då designade och sålde vi processutrustning. Sedan dess har det hänt mycket och senaste åren har vi tagit ett rejält kliv upp i vår årsomsättning - från 10-20 miljoner per år till 60-80 miljoner per år.

Anledningen till vår framgång

I början av 2000-talet valde vi att bredda oss och erbjuda hela konceptet från design till montering medan andra i branschen specialiserade sig. Genom förvärv fick vår verksamhet också gedigen erfarenhet inom mekanisk verkstad och ventilation. Vi tog vara på den erfarenheten och såg till att den blev en del av MH Engineering.

Nöjda kunder, samma kunder

Idag är våra viktigaste kunder kraftverk och stora kemikoncerner som anlitar oss för termisk sprutning eller är i behov av processutrustning. Många av kunderna idag är samma som för tjugo år sedan. De gör stora investeringar när de kommer till oss och det kräver att vi gör ett riktigt bra jobb, men så länge vi gör det har vi sett att de känner sig trygga nog att återvända.

Uppskattade möten

Vi lägger stor vikt vid mötet och träffar gärna dig som är intresserad av vad vi kan erbjuda. Ett möte blir ofta effektivaste sättet att förstå behoven och vilka lösningar vi har eftersom det kan handla om komplex utrustning.

Välkommen till oss på MH Engineering!

CorEr™ – förstklassigt dubbelt skydd

CorEr™ är vårt egenutvecklade material för ytskydd som saknar motstycke när gäller skydd mot både korrosion och erosion.

Helhetsåtagande för din tillväxt

Vi bistår dig hela vägen från behovsutredning och design till tillverkning och montering. Vårt helhetsåtagande stöttar din tillväxt.