Termisk sprutning

Behöver du förlänga livslängden på era förbränningsanläggningar och vill ha minimalt driftstopp, snabb inställelsetid och kvalitetsgaranti kan vi göra jobbet åt dig. Med termisk sprutning förlänger du livslängden på er anläggning med upp till 10 år.

Om vår garanti

Termisk sprutning som vi gör hos kraftverk får du tre års garanti på. Den är vi stolta över och känner oss trygga med att ge dig. Faktum är att vi inom garantitiden gör färre än 1 % reparationer per år. Nästa gång din anläggning behöver nytt slitageskydd och vi behandlar den lämnar vi också ny garanti. På så sätt förlänger vi löpande livslängden på din anläggning.

Våra kunder

Våra kunder är kraft- och värmeverk, Pappers- och Cellulosa industri runt om i Europa. Samtliga av våra kunder får besök från oss varje år då vi följer upp och kontrollerar status på de skikt vi behandlat. De flesta av våra kunder kommer tillbaka när det är dags för ny slitagebehandling.

Prata med oss

Prata med oss om att förlänga livslängden på era anläggningar så hjälper vi dig välja rätt metod.

CorEr™ – förstklassigt dubbelt skydd

CorEr™ är vårt egenutvecklade material för ytskydd som saknar motstycke när gäller skydd mot både korrosion och erosion.

Helhetsåtagande för din tillväxt

Vi bistår dig hela vägen från behovsutredning och design till tillverkning och montering. Vårt helhetsåtagande stöttar din tillväxt.