Vårt helhetsåtagande

När du beställer processutrustning till er fabrik tar vi hand om hela processen för att du ska bli nöjd hela vägen.

Behovsutredning

Vill du så kan vi vara med i ett tidigt planeringsskede. Vi lyssnar på vad du vill åstadkomma, använder vår kunskap och erfarenhet från många andra uppdrag och ger dig ett noggrant genomarbetat förslag för er nya processanläggning. Förståelsen för dina önskemål och behov ska vara vägledande i hela processen oavsett om resultatet ska bli en moderniserad eller en helt ny processanläggning.

Design

Vi gör legotillverkning utifrån din ritning likaväl som vi tar hand om designen själva. Goda ingenjörskunskaper är avgörande för att hålla hög kvalitet och vi har all nödvändig kunskap och erfarenhet av design samlad under vårt tak.

Tillverkning

Vi arbetar med full styrka för att tillverka det du behöver till en modern processanläggning. I vår verkstad i Karlskoga har stora mängder processutrustning tillverkats sedan 15 år tillbaka.

Leverans och montering

Är din anläggning ett nybygge eller mycket komplex så kommer vi och monterar på plats. Genom åren har stora mängder processutrustning lämnat vår verkstad för att levereras till mejerier och bryggerier i framförallt Sverige samt till limfabriker och sprängmedelsfabriker i Sverige och övriga Europa.

CorEr™ – förstklassigt dubbelt skydd

CorEr™ är vårt egenutvecklade material för ytskydd som saknar motstycke när gäller skydd mot både korrosion och erosion.

Helhetsåtagande för din tillväxt

Vi bistår dig hela vägen från behovsutredning och design till tillverkning och montering. Vårt helhetsåtagande stöttar din tillväxt.